Pensiunea Gentiana Bran

Amplasat într-un loc pitoresc, în zona Bran-Moeciu, la aproximativ 500 de metri de Castelul Bran, Pensiunea Gentiana recreează atmosfera medievală uitată, prin designul său interior, mobilier și bucătăria tradițională servită aici.

Peisajul uimitor oferit de munții Piatra Craiului și Bucegi, aspectul rustic dat de tradițiile conservate în zonă și sărbătorile efectuate în strânsă legătură cu activitatea păstorului („măsurarea laptelui” din Sirnea, în timpul verii, „culesul oilor” în Bran, la începutul toamnei, „Nedeia Muntilor”, o sărbătoare rurală care are loc în ultima săptămână a lunii iulie, în Fundata) sunt cerințele pentru vacanțe reușite și reconfortante.

detaliat

Pensiunea Alpina Deluxe

Alpina Deluxe este o pensiune situată în Moisei şi oferă facilităţi de grătar şi grădină. Pensiunea are terasă şi vedere la munte.

Unităţile de cazare includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu, frigider, aparat de cafea, cadă cu hidromasaj şi dulap. Toate camerele au baie privată cu articole de toaletă gratuite, iar unele au terasă. 

detaliat

Pensiunea May Residence

May Residence si-a redeschis portile pentru dumneavoastra in luna mai 2016, cu un look fresh si cu o atmosfera linistita si prietenoasa.

Asezata in apropierea drumului principal din zona rezidentiala Dumbravita, cu acces usor la Autostrada A1, pensiunea va ofera oaza de liniste de care aveti nevoie dupa o zi de munca la birou.

detaliat

Inregistreaza-te pentru a beneficia de avantajele statutului de membru.

Inregistrare