Informare Decus

Ca urmare a discuțiilor purtate cu reprezentanți ai structurilor financiare, referitor la majorări, vă atașez următorul raspuns:
Începând cu salariul din această luna (aferent lunii august 2020) a fost pusă în aplicare OUG 75/ 2020, respectiv au fost incluse în salariul de funcție cuantumul sporului de fidelitate și al sporului de studii (agenți cu studii superioare, în anumite condiții).

Pe fluturasul de salariul se observă creșterea salariului de funcție prin includerea acestor cuantumuri, și totodată scăderea diferențelor acordate până la salariul de funcție din 2022. Vor fi influențate de asemenea sporurile de condiții grele, ore de noapte, risc și suprasolicitare, ale căror procente se aplică la salariul de funcție mărit. Eventualele scăderi ale salariilor nete ( pct. 11 de pe fluturași) apar la polițiștii care s-au aflat în august în concediu, având un număr mai mic de ore plătite pe bază de pontaj (condiții grele, ore de noapte, SDSL).

Precizăm, de asemenea ca norma de hrană se plătește pentru luna septembrie.
Pentru a nu da curs unor interpretări nepotrivite, membrii organizației care vor să aprofundeze acest subiect, se pot adresa pe grupurile noastre de lucru, moderatorii acestor grupuri – cu siguranță, vor oferi explicațiile necesare cu mult profesionalism și camaraderie, așa cum o fac de fiecare data.

Categorii: Comunicate

0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inregistreaza-te pentru a beneficia de avantajele statutului de membru.

Inregistrare